14 Mart 2012 Çarşamba

Bebek Kurabiyeleri




Biliyorsunuz 2. bebeğimi bekliyordum.Bu bekleyiş 5 mart'ta son buldu.
Allahıma binlerce şükürler olsunki sağlıklı bir kızım daha oldu.
Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eylesin.Muhteşem bir duygu.
Sorunlu bir hamilelik geçirdim.Zaman adeta durmuştu geçmek bilmiyordu.Çok ama çok darlandım ,bunaldım.
38. haftada sezeryanla kızım dünyaya Merhaba dedi.Bugün 11 günlük olduk.İlk kızımda olduğu gibi bu kızımda sarılık oldu. Bir gece kuvözde kaldıktan sonra şimdi düşüşe geçti.
Daha öncede bahsettiğim gibi çok zor bir hamilelikti.Aşağıda gördüğünüz hazırlıkları 6,5 aylıkken hazırlamıştım.Kurabiyeleri hazırlayamıyacağımı düşünürken son bir gün kala ha gayret dedim hastane odasında gelenlere ikramda bulunmak için bu kurabiyeleri hazırladım.Benim içime sindi çok güzel olmuştular.
Şimdilik mutfağa girebilmiş değilim.Sağolsun anneciğim hazırlıyor.
Bir süre daha mutfakla aram olmayacak gibi.3,5 yaşında olan bir kızım daha var Elifnaz çok ama çok kıskanıyor kardeşini.Şimdilik yeni hayatımıza alışma ya çalışıyoruz.Biraz zorlansakta çok güzel.Şimdilik bu kadar minik kuşum acıkmış beni çağırıyor.Fırsat buldukça yazmaya çalışırım.

4 yorum:

Halenze dedi ki...

özlemimmm Allah analı babalı büyütüsün hayırlı uzun ömür versin koklaya koklaya öp prensesimizi:)) kurabiyelerin de nefis olmuşş.. bitane ayırırsın bana:))

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Özlemcigim hayırlı olsun bebegin.Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.Cok optum canım.Kurabıyelerde cok guzeller.Ellerine saglık canım..

oakleyses dedi ki...

nike tn, jordan pas cher, polo lacoste, coach purses, longchamp pas cher, ray ban uk, north face, new balance, lululemon canada, true religion outlet, timberland pas cher, vans pas cher, burberry pas cher, true religion jeans, nike roshe, michael kors pas cher, oakley pas cher, nike free run, ray ban pas cher, polo ralph lauren, nike blazer pas cher, hogan outlet, sac hermes, michael kors outlet, true religion outlet, mulberry uk, nike air force, sac vanessa bruno, converse pas cher, guess pas cher, louboutin pas cher, ralph lauren uk, true religion outlet, hollister uk, hollister pas cher, michael kors, sac longchamp pas cher, north face uk, air max, nike air max

oakleyses dedi ki...

wedding dresses, abercrombie and fitch, giuseppe zanotti outlet, herve leger, asics running shoes, nike free uk, reebok outlet, mont blanc pens, soccer shoes, bottega veneta, nike huaraches, instyler, vans outlet, hermes belt, chi flat iron, abercrombie and fitch uk, p90x workout, north face outlet, mac cosmetics, nike trainers uk, nike air max uk, nike air max uk, new balance shoes, insanity workout, nike roshe run, valentino shoes, beats by dre, soccer jerseys, longchamp uk, hollister, ferragamo shoes, nfl jerseys, mcm handbags, lululemon, nike roshe run uk, jimmy choo outlet, babyliss, celine handbags, ghd hair, north face outlet