17 Şubat 2012 Cuma

Doğum hazırlıklarımız

Bu aralar yemek sitemi çok ihmal ettim.Sıradan yemekler dışında yeni tarifler denemiyorum.Uzun zaman oldu hamur işide yapmıyorum.Canım istemiyormu çooooook istiyor.
Ama daha fazla kilo almamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum.Hastanede kullanacağım kapı süsü,lohusa şerbeti ikramı için bardakları süsledim.
İyikide süslemişim tüm hazırlıklarımı yapmışım şu an kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum.
Şimdi olsa hazırlayamazdım.Allaha şükür tüm hazırlıklar tamam. Çantamızda hazır.
Şu an 36 haftalık olduk.Doktorum 10 gün içerisinde bebeğin gelme ihtimali çok yüksek dedi.
Sürekli dinlenmem gerektiğini söyledi.Ama evde 3.5 yaşında bir kızın olunca sürekli evi dağıtıyor.Yalvarıyorum hadi kızım toplarmısın oyuncaklarını ben hastayım bana yardımcı ol diyorum.Bana söylediği Ama ben daha çocuğum toplayamam.

Bu arada kızım içinde Bir blog açtım.Büyük kızım için 2 yıl günlük tutmuştum bunada tutmazsam haksızlık olur diye düşündüm.Onada blog açtım.
Adresi:http://berenaktik.blogspot.com/



Bu kapı süsümüz.Ben çok beğendim, içime sinerek diktim süsledim.Tabi şu an kullanmıyorum tozlanmasın diye.Kullanacağım zaman sarkan kurdele püsküllerin altında tül olacak.Görüntü o zaman daha şık olacak.
O zamanki resmini ayrıca eklerim.

Bu bardakları mevlüdümüze gelecek misafirlerimize lohusa şerbeti ikram etmek için hazırladım.Bunlar için belki erken olabilir ama bebek doğmadan hazırlamak istedim.Tabiki bunlar paketlenip kaldırıldı.


Bu kadehleri Metrodan aldım çok hoşuma gittiler.Plastik kullan at.Kadehler daha şık görünsünler diye bu şekilde süsledim.Hastane odamıza ziyaretimize gelecek olan misafirlerime lohusa şerbeti ikramı yapmak için hazırladım.



Bu minik biberonlarıda kendim süsledim.Eminönü'nden çok cüzi bir fiyata aldım.İçlerine Elit'ten çikolatalı pembe ,beyaz badem şekeri aldım koydum.Üzerlerine hoşgeldin Beren çıktısı hazırladım yapıştırdım.Ben çok beğendim.Sizce nasıl olmuş:)


Bu sepetide ben hazırladım.Minik biberonları mevlüde gelenlere ikram etmek için hazırlamıştım.Onları bu sepette sunmak için hazırladım.
Çok şık oldu ben çok beğendim.

Bu sepeti ikea'dan aldım içerisini pembe satenle kapladım incilerle süsledim.
Hastaneye gelecek olan misafirlerimize şeker hamurlu süslü kurabiye yapmayı düşünüyorum.Bir aksilik çıkmaz yapabilirsem sunumunu bu sepette yapmayı düşünüyorum.

Şimdilik bir eksiğimiz kalmadı. Aşağıda yazdığım gibi hastane çantamızda hazır.Son 3 haftaya girmiş durumdayız.Dua edin lütfen sorunsuz bir şekilde kucağıma alayım Beren'imi.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bence fazla acele etme cnm
bende 4 şubatta doğum yaptım. asıl zorluk doğduktan sonra başlıyor.

Behiye Sönmez dedi ki...

hepsi birbirinden güzel çok cici olmuşlar :)hayırlısıyla bir doğum kalmış, mutlulukla evinize dönmeniz dileğiyle

benimde 29 haftalık oldu,,bende yavaş yavaş hazırlıklara başlasam iyi olacak

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım ne guzellıkler hazırlamışın.Allahın iznıyle hayırlısıyla kucagına al.Çok optum ..

Filiz dedi ki...

burayı izlemeye aldım şimdi kızının bloguna gidiyorum :)

Unknown dedi ki...

çok güzel şeyler hazırlamışsın. sabırsızlanıyorsun dimi bir an önce kavuşmak için yavruşuna.Son günler daha uzun geçer gibi olur.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Unknown dedi ki...

Sizin yazınıza yorum biraz geç belki ama benim bu hazırlıklara henüz ihtiyacım oldu ve nette size rastladım :) ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş. Bir şey merak ettim ve danışmak istedim acaba bardak süslerini nereden aldınız biz de bulabilir miyiz? Cevaplamanı mümkün olursa çok sevinirim.

oakleyses dedi ki...

wedding dresses, abercrombie and fitch, giuseppe zanotti outlet, herve leger, asics running shoes, nike free uk, reebok outlet, mont blanc pens, soccer shoes, bottega veneta, nike huaraches, instyler, vans outlet, hermes belt, chi flat iron, abercrombie and fitch uk, p90x workout, north face outlet, mac cosmetics, nike trainers uk, nike air max uk, nike air max uk, new balance shoes, insanity workout, nike roshe run, valentino shoes, beats by dre, soccer jerseys, longchamp uk, hollister, ferragamo shoes, nfl jerseys, mcm handbags, lululemon, nike roshe run uk, jimmy choo outlet, babyliss, celine handbags, ghd hair, north face outlet

oakleyses dedi ki...

replica watches, montre pas cher, swarovski crystal, oakley, iphone 6 cases, pandora uk, hollister, louboutin, karen millen uk, gucci, lancel, thomas sabo, ralph lauren, ray ban, juicy couture outlet, converse, wedding dresses, timberland boots, supra shoes, links of london, swarovski, nike air max, nike air max, hollister clothing, coach outlet, marc jacobs, pandora jewelry, vans, toms shoes, baseball bats, juicy couture outlet, pandora charms, hollister, converse outlet

raybanoutlet001 dedi ki...

ray bans
michael kors outlet
nike store
michael kors outlet clearance
falcons jersey
salomon boots
versace
ed hardy outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses

Unknown dedi ki...

yeezy sneakers
golden goose superstar
nike flyknit
goyard bags
yeezy shoes
bape hoodie
yeezy boost 350 v2
air jordans
birkin bag
adidas stan smith uk