20 Ağustos 2009 Perşembe

Ordan burdan

Bu yaz benim için dolu dolu bir yaz oldu diyebilirim.Ama sitemi çok ihmal ettim.Neyseki ramazan geldi telafi ederim.16 günlük bir karadeniz gezisine çıktık eşimle.Eşimin abisi gil Trabzonda annesi gil Gümüşhanede yaşıyor .Onları ziyaret ettik başka akrabaları ziyaret ettik.Gezilecek yerleri gezdik.Muhteşem yerdir karadeniz yeşilin hertonuyla karşılaşıyorsunuz.Artvine gitmeyi çok istiyordum bu sene kısmet olmadı Elifnaz hanım içinde çok iyi oldu bu gezi gerçi oralar biraz soğuk olduğu için üşüttük grip olduk ama yinede çok güzel geçti.Gümüşhanenin çok meşhur karaca mağarasını tanıtmak istiyorum sizlere.

Bu resim dışardan bakıldığında sıradan
bir dağa benziyor.Yaklaşık 15 yıl önce bir çoban koyunlarını otlatır'ken bir insanın bile çok zor sığacağı şekilde bir delik görüyor içeriye bakıyorki çok ama çok büyük büyüleyici bir mağara daha sonra yetkililer duyuyor ışıklandırma ve yürüme yolu minik köprüler yapıp insanların ziyaretine açılıyor fotoğraf makinesine flaşlı izin verilmediği için flaşsız bu kadar çekebildim. Bu 3, kez gidişimdi ilk açılığında adeta büyülemişti beni gerçi hala büyülüyor ama ilk gördüğümde çok başka olmuştum.Bu defa sizinlede paylaşıyorum resimlerini yolunuz düşerse mutlaka görün derim.Şimdi gittiğimde 2 otobüs turist vardı.


Mağara çok büyük ama flaşlı çekilmesine izin verilmediği için resimler tam net çıkmadı çok fazla resim koyamıyorum

<


Bu resimde sapanca maşukiyede çekildi dediğim gibi bu yaz dolu dolu geçti eşimle günü birlik gittik okadar çok beğendimki kendimi bir an trabzonda zannettim. 2 yıl önce yine gitmiştim. canım arkadaşım sedanın önerisiyle gittim onlar çok sık gittikleri için banada o bahsetmişti.Gerçektende harikaydı.

Bu yaz ilk defa ağvaya gittim çok fazla ismini duyuyordum merak ettim bir pazar eşim erkek kardeşim kız kardeşim sabah erken kalktık 3 saatte ağvaya vardık hiç ama hiç beğenmedik ben nette gördüğüm gibi bir deniz bekliyordum hiç girmeden 5 saattede evimize dönebildik korkunç bir trafik vardı.neyse bu yazda böyle bitti gelecek yazın daha güzel geçmesi dileğiyle.
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

6 yorum:

yaban mersini dedi ki...

ee arkadaşım ne güzel gezmissin,bize de resimlere bakmak kaldı..hayırlı ramazanlar..

oakleyses dedi ki...

vans, pandora uk, hollister, supra shoes, nike air max, hollister clothing, wedding dresses, oakley, juicy couture outlet, coach outlet, gucci, marc jacobs, toms shoes, pandora charms, iphone 6 cases, thomas sabo, montre pas cher, juicy couture outlet, karen millen uk, swarovski crystal, converse, lancel, nike air max, swarovski, links of london, ray ban, louboutin, timberland boots, replica watches, ralph lauren, pandora jewelry, converse outlet, baseball bats, hollister

Unknown dedi ki...

polo ralph lauren
michael kors outlet
pandora jewelry outlet
coach outlet online
adidas yeezy boost 350
coach outlet online
ugg boots
christian louboutin shoes
canada goose jackets
prada sunglasses
2016.12.29chenlixiang

raybanoutlet001 dedi ki...

michael kors handbags outlet
michael kors handbags
under armour outlet
ralph lauren
michael kors handbags
michael kors handbags outlet
hugo boss outlet
replica watches
north face
mont blanc pens

raybanoutlet001 dedi ki...

colts jerseys
michael kors handbags
nike roshe run
cowboys jerseys
49ers jersey
texans jerseys
cheap oakley sunglasses
jordan shoes
cheap nfl jerseys wholesale
armani exchange

Unknown dedi ki...

true religion jeans outlet
nike air max 95
michael kors handbags outlet
louboutin outlet
longchamp soldes
nfl jerseys cheap
fitflops sale
sac louis vuitton pas cher
adidas superstars
air max outlet
20170328yueqin